Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.4 "Приготування натуральної січеної та котлетної маси з риби та приготування напівфабрикатів з неї."

Дізнаємось

1. Різницю в приготуванні натуральної січеної та котлетної маси.
2. Які напівфабрикати готують з натуральної січеної маси.
3. Які напівфабрикати готують з котлетної маси.
4. Що таке пластування.
5. Для чого використовується паніровка.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування натуральної січеної маси.
2. Здійснювати прийоми приготування котлетної маси
3. Здійснювати приготування напівфабрикатів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20