Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.3 "Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, яловичої, баранячої і телячої туш. Сортування і кулінарне використання частин м’яса."

Дізнаємось

1. Основні правила підбору посуду для організації робочого місця м'ясного цеху,
2. Структуру виробництва,
3. Значення дотримання вимог до кулінарної продукції в ресторанній індустрії.

Навчимось

1. Здійснювати кулінарне розбирання свинячої туші;
2. Здійснювати кулінарне обвалювання свинячої туші.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20