Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.1 "Організація роботи овочевого цеху. Спосіб обробки овочів, десертних овочів, та грибів. Способи нарізання овочів різних форм, кулінарне використання. Виготовлення овочевих напівфабрикатів. Підготовка до фарширування. Визначення % відходів овочів та їх використання"

Дізнаємось

1. Організацію роботи овочевого цеху.
2. Способи обробки овочів, десертних овочів та грибів.
3. Способи нарізання овочів різними формами, кулінарне використання.
4. Виготовлення овочевих напівфабрикатів.
5. Як визначати % відходів овочів та їх використання.

Навчимось

1.Розуміти організацію роботи овочевого цеху;
2. Здійснювати прийоми обробки овочів, десертних овочів, та грибів;
3. Здійснювати прийоми нарізання овочів різних форм, кулінарне використання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20