Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

4.5 "Приготування борошняних пасеровок, бульйонів для соусів. Прийоми приготування соусів з борошняною, без борошна. Вимоги до якості, відпуск."

Дізнаємось

1. Класифікацію соусів
2. Технологію приготування борошняних пасеровок
3. Принцип підбору соусів до страв
4. Вимоги до якості і реалізації соусів.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування борошняних пасеровок, бульйонів для соусів;
2. Здійснювати прийоми приготування соусів з борошном, без борошна;
3. Визначати вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20