Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

4.4 "Правила приготування молочних, солодких та холодних супів. Правила подачі, норми виходу. Вимоги до якості і відпуск."

Дізнаємось

1. Правила приготування молочних, солодких та холодних супів.
2. Класифікацію холодних супів
3. Технологію приготування та подавання солодких супів
4. Вимоги до якості солодких супів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування молочних, солодких та холодних супів;
2. Здійснювати правила подачі, норми виходу.
3. Визначати вимоги до якості і відпуску.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20