Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

4.3 "Приготування супів-пюре, прозорих бульйонів. Гарніри до прозорих бульйонів."

Дізнаємось

1. Особливості приготування супів-пюре
2. Вимоги до якості супів-пюре
3. Технологію приготування прозорих супів
4. Що таке відтяжка
5. Вимоги до якості бульйонів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування супів-пюре, прозорих бульйонів;
2. Здійснювати прийоми приготування гарнірів до прозорих бульйонів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20