Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

4.2 "Правила приготування заправних перших страв: борщі, щі, капусняк, солянка. Приготування супів з овочами, крупами, бобовими й макаронними виробами."

Дізнаємось

1. Класифікацію супів за характером рідкої основи
2. Класифікацію супів за температурою подавання
3. Класифікацію супів за способом приготування
4. Правила приготування заправних перших страв
5. Правила приготування супів з овочами, крупами, бобовими та макаронними виробами

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування заправних перших страв: борщі, щі, капусняк, солянка;
2. Здійснювати прийоми приготування супів з овочами, крупами, бобовими і макаронними виробами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20