Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

4.1 "Організація роботи гарячого цеху. Приготування бульйонів: кісткового, м’ясного, рибного, грибного."

Дізнаємось

1. Організацію робочого місця в гарячому цеху
2. Технологію приготування бульйонів
3. Види бульйонів
4. Способи приготування бульйонів
5. Класифікацію перших страв
6. Вимоги до відпуску супів

Навчимось

1. Розуміти організацію роботи гарячого цеху;
2. Здійснювати прийоми приготування бульйонів: кісткового, м’ясного, рибного, грибного.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20