Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

3.2 "Холодні страви та закуски з риби. Холодні страви з м’яса і яєць. Гарячі закуски."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування холодних страв і закусок з риби
2. Прийоми приготування холодних страв з м'яса та яєць
3. Вимоги до якості холодних страв і закусок
4. Терміни зберігання холодних страв і закусок
5. Температуру подачі холодних страв і закусок
6. Прийоми приготування гарячих страв і закусок

Навчимось

1.Здійснювати прийоми приготування холодні страви і закуски з риби;
2.Здійснювати прийоми приготування холодні страви з м’яса і яєць;
3.Здійснювати прийоми приготування гарячих закусок.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20