Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила подавання страв та напоїв

Дізнаємось

рекомендувати напої до закусок і страв, правила подачі буфетної продукції, холодних і гарячих закусок

Навчимось

обслуговувати споживачів в ресторані, подавати холодні і гарячі закуски

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60