Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація обслуговування банкету-чай, банкету «шведський стіл».

Дізнаємось

 організацію підготовки та обслуговування банкетів та прийомів.
 правила приймання замовлення та складання меню для проведення банкетів

Навчимось

правил приймання замовлення та складання меню для проведення банкетів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60