Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація обслуговування банкету-фуршет, банкету - коктейль.

Дізнаємось

 процес обслуговування споживачів.
 основні елементи обслуговування, порядок прийому заказів, способи подавання страв, виконання розрахунку з гостем.
 організацію і обслуговування прийомів і банкетів.

Навчимось

організації і обслуговування прийомів і банкетів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60