Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування.

Дізнаємось

 Характеристику банкету з частковим обслуговуванням офіціантами
 Особливості складання меню, підготовки до обслуговування

Навчимось

організації та Особливостям складання меню, підготовки до обслуговування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60