Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація обслуговування в зрг за місцем роботи та навчання.

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: гаряче харчування, специфічний контингент, скомплектовані сніданки, безперервний технологічний процес, скомплектовані раціони, тижневе циклічне меню, другий сніданок, кейтеринг поза рестораном, VІР-кейтеринг.

Навчимось

залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильної організації харчування різних контингентів споживачів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9