Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Меню, його призначення, види.

Дізнаємось

 Призначення, види, вимоги до оформлення та характеристику меню, карт
 Відмінні особливості між меню з вільним вибором страв, денного раціону, чергових страв, порційних страв, комплексного
 Порядок розробки меню, карт

Навчимось

залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильності оформлення нормативно-технологічної документації

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9