Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Підготовка торговельних залів до обслуговування.

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: торгові приміщення, вестибюльна група приміщень, меблі, столовий посуд і набори, столова білизна, сервірування столу, фітодизайн, композиції з квітів.

Навчимось

 порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ;
 кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9