Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основні види столового посуду і наборів, столової білизни.

Дізнаємось

 порядок одержання столового посуду, наборів, білизни та правила ведення обліку; правила техніки безпеки при використанні столового посуду, наборів, білизни, інвентарю; правила і порядок підготовки спецій і приправ;
 кваліфікаційні вимоги до персоналу, обов’язки метрдотеля, офіціантів.

Навчимось

прослідковувати організаційно-економічні особливості: залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту торгових груп приміщень, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність матеріально-технічного забезпечення ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9