Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основні елементи обслуговування. Порядок прийому заказів. Способи подавання страв. Виконання розрахунку з гостем.

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: елементи обслуговування, приймання замовлення, метод обслуговування офіціантами, аперитив, порядок запису страв в меню, французький метод, англійський метод, російський метод, готівковий і безготівковий розрахунки.

Навчимось

залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильної організації основних елементів обслуговування споживачів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9