Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Класифікація методів і форм обслуговування. Організація праці обслуговуючого персоналу.

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: метод обслуговування, форма обслуговування, вид обслуговування, самообслуговування, обслуговування офіціантами, кейтерингове обслуговування.

Навчимось

залежність успішної роботи закладів ресторанного господарства від класифікації і форм обслуговування, раціональної організації праці та кваліфікації обслуговуючого персоналу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9