Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вступ. Структура управління рестораном. Реклама і попит.

Дізнаємось

формулювання теоретичних знань, практичних умінь та навичок по технології та організації обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства

Навчимось

підготувати спеціалістів з ресторанного обслуговування, фахівців, які зможуть самостійно управляти будь-якими процесами уресторані, кафе, барі

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60