Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота. Технологічний процес приготування страв та кулінарних виробів з борошна.

Дізнаємось

Технологічний процес виробництва тіста. Зміни які відбуваються при замісі та випікати. Асортимент виробів.

Навчимось

готувати страви з дотриманням технологічного процесу, визначати якість виготовлених виробів, складати алгоритми приготування виробів їх оформляти, правильно зберігати, користуватися збірником рецептур страв кулінарних виробів при розрахунку сировини для приготування, проводити бракераж готових виробів, розробляти технологічні карти, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20