Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота. Технологічний процес приготування страв з харчових концентратів.

Дізнаємось

технологічний процес приготування страв з різних видів харчових концентратів

Навчимось

готувати страви з різних видів концентратів, вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритми приготування, значення харчових концентратів у харчуванні людини. Технологічний процес приготування супів з концентратів, других страв з концентратів, концентрованих солодких страв, концентратів-напівфабрикатів борошняних кондитерських виробів, соусів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20