Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Сучасні погляди нутриціології на харчування людини.

Дізнаємось

Особливості теорії та концепції харчування, сутність та наукові основи нутрігеноміки, поняття про харчові та дієтичні домішки, їх класифікацію та характеристику, новітні технології виробництва дієтичних домішок

Навчимось

Застосовувати харчові та дієтичні добавки у харчуванні людини в залежності від їх класифікації та характеристики

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20