Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота. Технологічний процес приготування холодних страв та закусок.

Дізнаємось

розрахонок сировини для приготування заданої кількості порцій страви

Навчимось

 Вдосконалити практичні навички з технології приготування та правила подачі страв;
 Навчитись розраховувати сировину для приготування заданої кількості порцій страви;
 Вдосконалити прийоми організації робочого місця;
 Навчитись проводити бракераж готових страв;
 Вдосконалити прийоми економного використання сировини, електроенергії;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20