Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторної роботи №11 ТЕМА: Технологічний процес приготування страв з мяса та мясопродуктів

Дізнаємось

Вдосконалити практичні навички з технології приготування та правила подачі страв;
Вдосконалити прийоми економного використання сировини.

Навчимось

Навчитись розраховувати сировину для приготування заданої кількості порцій страви;
Навчитись проводити бракераж готових страв;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лабораторні заняття
1
2
3
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60