Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв і гарнірів з круп і макаронних виробів.

Дізнаємось

норми закладки сировини, її раціональне використання, організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Навчимось

Готувати, оформляти та подавати:
1. Крупник гречаний зі сметаною№ 418
2. Пудинг круп’яний соус солодкий № 424/903
https://klopotenko.com/uk/rizdvyanij-puding/
3. Каннеллоні фаршировані фаршем
https://zira.uz/ru/recipe/kannelloni-s-kurinyim-farshem-v-slivochno-tomatnom-souse/
4.лазанья https://zira.uz/ru/recipe/ovoshhnaya-lazanya/

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20