Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота 1 Технологічний процес приготування супів. Борщ український з пампушками рец.№ 189/190 2. Борщ полтавський з галушками рец.№ 191 3. Борщ зелений рец.№186 4. Борщ криворізький з кількою

Дізнаємось

асортимент , особливості приготування перших страв та їх значення у раціоні людини у закладах харчування.;

Навчимось

про виконанню трудових прийомів при приготуванні супів, по виконанню трудових прийомів нарізки продуктів.

Навички

  • Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20