Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес механічної обробки риби, продуктів моря

Дізнаємось

Технологічний процес обробки риби і нерибних морепродуктів; виробництво напівфабрикатів для різних видів теплової обробки, використовувати нормативно-технічну документацію, визначати оцінку якості напівфабрикатів, розв’язувати задачі на визначення кількості відходів, масу брутто, нетто при механічній обробці сировини (з використанням Збірника рецептур страв і кулінарних виробів), вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій.

Навчимось

Вести технологічний процес обробки риби і нерибних морепродуктів; виробництво напівфабрикатів для різних видів теплової обробки, використовувати нормативно-технічну документацію, визначати оцінку якості напівфабрикатів, розв’язувати задачі на визначення кількості відходів, масу брутто, нетто при механічній обробці сировини (з використанням Збірника рецептур страв і кулінарних виробів), вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20