Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес механічної обробки овочів, плодів, грибів

Дізнаємось

Визначати якість продукції, яка надходить на підприємства ресторанного господарства, виконувати механічну обробку сировини, підбирати теплову обробку для різних видів сировини, користуватися збірником рецептур страв та кулінарних виробів, визначати вплив процесів на стан продуктів та їх харчову якість.

Навчимось

Визначати якість продукції, яка надходить на підприємства ресторанного господарства, виконувати механічну обробку сировини, підбирати теплову обробку для різних видів сировини, користуватися збірником рецептур страв та кулінарних виробів, визначати вплив процесів на стан продуктів та їх харчову якість.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20