Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 12 "Мінеральні речовини, які містяться в харчових продуктах, їх зміни під час технологонічного процесу"

Дізнаємось

основні поняття про методи аналізу окремих видів харчової продукції

Навчимось

підбирати методи та проводити аналіз харчової продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60