Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 4. "Карвінг у ресторанному господарстві"

Дізнаємось

Про складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення страв та складання композицій. Набудемо навичок та вмінь роботи з мистецтвом - Карвінгу

Навчимось

Формам нарізання овочів. Елементи оформлення страв та складання композицій та мистецтву карвінга

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6