Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Карвінг у ресторанного господарстві.

Дізнаємось

Вивчити загальні правила оформлення страв, ознайомитись із складними формами нарізання овочів, елементами оформлення, композиціями, систематизувати та закріпити знання, отримані під час вивчення теми.

Навчимось

Загальним правилам оформлення страв.
Складним формам нарізання овочів.
Елементам оформлення композиції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6