Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Поняття про технологічний процес.

Дізнаємось

Класифікація напівфабрикатів із м'яса, м'ясних продуктів та м'яса диких тварин. Технологічний процес обробки м’яса і виробництва напівфабрикатів. Принципи кулінарного використання великошматкових напівфабрикатів

Навчимось

технологія виробництва кулінарної продукції, якість продукції харчування. Кулінарна продукція, страва, технологічний процес, контроль якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6