Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вступ. Об’єкт, предмет курсу. Системи і типи харчування народів зарубіжних країн Об’єкт, предмет та завдання курсу

Дізнаємось

Задачі та зміст дисципліни, умови життя, режим і структуру харчування народів світу,
- особливості приготування страв та кулінарних виробів у народів Європи, Азії, Ближнього Сходу, Америки, в арабських країнах.
- гастрономічні звички, пристрасті, способи приготування їжі та прийоми подавання страв до столу;

Навчимось

особливості використання сировини та харчових продуктів у країнах світу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4