Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічні вимоги до якості основної сировини для борошняних виробів.

Дізнаємось

характеристику сировини, нові напівфабрикати для кондитерських виробів. Технологічний процес приготування різних видів тіста, асортимент страв та виробів, режим випікання, якісні показники.

Навчимось

Обґрунтувати вибір сировини для тіста. Підібрати сировину згідно виду тіста та способів його приготування. Визначати кількість сировини для різних видів тіста, організувати процес приготування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4