Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія кулінарної продукції з яєць, яєчних продуктів та сиру

Дізнаємось

технологічний процес приготування страв, асортимент, якісні показники.

Навчимось

визначати сировину для страв, організувати технологічний процес приготування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4