Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Асортимент і технологія страв із м’яса птиці, пернатої дичини та кроликів

Дізнаємось

технологічний процес обробки сировини, приготування напівфабрикатів, теплову обробку, асортимент страв.

Навчимось

здійснювати розрахунок сировини для страв, види оформлення, провести бракераж.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
6 лабораторні заняття
1
2
3
4