Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 31. Організація підготовки до обслуговування банкету-фуршет

Дізнаємось

як складати меню, розрахувати кількість офіціантів, столової білизни для даного банкету, визначити довжину столів.

Навчимось

навчитись складати меню, розрахувати кількість офіціантів, столової білизни для даного банкету, визначити довжину столів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25