Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 30. Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування

Дізнаємось

правила складання заявок в сервізну, на виробництво, в буфет; особливості обслуговування банкету з частковою формою обслуговування

Навчимось

складати заявки в сервізну, на виробництво, в буфет; відпрацювати особливості обслуговування банкету з частковою формою обслуговування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25