Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 29. Особливості обслуговування банкетів з частковим обслуговуванням. Підготовка до проведення банкету. Порядок виконання розрахунків посуду, столової білизни

Дізнаємось

як складати меню, розраховувати кількість офіціантів, столової білизни для даного банкету, визначити довжину столів

Навчимось

складати меню, розраховувати кількість офіціантів, столової білизни для даного банкету, визначити довжину столів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25