Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 27. Організація банкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами. Порядок прийняття замовлення, оформлення. Підготовка до проведення банкету

Дізнаємось

правила розрахунку довжини столів, їх кількості та столової білизни для даного банкету

Навчимось

приймати замовлення та складати меню до банкету, розраховувати довжину столів, їх кількість та столову білизну для даного банкету

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25