Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Види прийомів. Характеристика банкету за столом з повним обслуговуванням офіціантами. Порядок прийняття замовлення, оформлення. Підготовка до проведення банкету

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: офіційний і неофіційний прийом, бенкет-шведський стіл, бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами, тематичні бенкети

Навчимось

визначати залежність організації роботи офіціантів на офіційних і неофіційних прийомах, бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами, тематичні бенкети, характеру та асортименту виготовленої продукції, від змін попиту споживачів на офіційних і неофіційних прийомах, бенкет-шведський стіл

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25