Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація кейтерингового обслуговування

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: виїзне обслуговування, кейтерингова компанія, термоапарати, марміти, термоконтейнери, барбекю, шатри.

Навчимось

Визначати:
 Види кейтерингу
 Етапи підготовки до кейтерингового обслуговування
 Послідовність надання кейтерингових послуг

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25