Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація обслуговування споживачів на транспорті. Організація обслуговування споживачів на повітряному транспорті

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: обслуговування пасажирів, авіапасажири, ресторан, кафе, кафетерій, буфет, аеропорт, льотний склад, цех бортового харчування, літакове обладнання, автоліфт.

Навчимось

визначати залежність якості обслуговування пасажирів в авіатранспорті від раціональної організації праці обслуговуючого персоналу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25