Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота Складання карт ЗРГ

Дізнаємось

види меню; як оформляти меню та прейскуранти згідно вимог.

Навчимось

розрізняти види меню; складати меню згідно із асортиментним мінімумом, відповідно до типу і класу підприємства, з урахуванням сезонності, різноманітності та послідовності розміщення страв та напоїв в меню та прейскуранті; оформляти меню та прейскуранти згідно вимог.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60