Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Меню і карти – їх характеристика, особливості оформлення

Дізнаємось

Актуальність теми: Меню, в перекладі з французької, означає «список страв». У деяких європейських країнах меню називають «Картка страв», «Список страв» і т. п. Стосовно до нашої вимови найкраще підходить вираз «Картка страв». Меню - це перелік розташованих у певному порядку різних холодних і гарячих закусок, перших і других страв, гарячих і холодних напоїв, борошняних кондитерських виробів, які наявні в продажу на даний день із зазначенням ціни, виходу, способу приготування і переліку компонентів, що входять до їх складу. Меню, карти напоїв, вина - це візитна картка ресторану, бару, інших закладів і спосіб реклами

Навчимось

визначати види та призначення меню; порядок розміщення закусок та страв з урахуванням послідовності їх подачі; правила і порядок складання меню, карт та прейскуранту; вимоги до оформлення

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25