Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила сервіровки, види. Підготовка персоналу до обслуговування.

Дізнаємось

1. Сервірування столів до сніданку, обіду, вечері. Особливості розміщення посуду, столового приладдя.
2. Естетика в сервіруванні столу.
3. Організація робочого місця офіціанта.
4. Роль метрдотеля в підготовці до обслуговування.

Навчимось

1. Сервірувати столи до сніданку, обіду, вечері. Особливості розміщення посуду, столового приладдя.
2. Естетика в сервіруванні столу.
3. Організація робочого місця офіціанта.
4. Роль метрдотеля в підготовці до обслуговування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25