Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила подавання солодких страв та напоїв

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: десертна глибока тарілка, холодні солодкі страви, гарячі солодкі страви, кава по-східному, кава з морозивом (глясе), парами чайників, зелений чай, вершківник

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильної подачі страв на напоїв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25