Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила подавання перших та других страв

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: національні супи, керамічні горшки, ручник, рибні прибори, чашка для ополіскування.

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильної організації подачі страв в процесі обслуговування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25