Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Правила подачі буфетної продукції та вино-горілчаних виробів. Правила подавання холодних та гарячих закусок

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: ікорниця, скляна розетка, кулер. шоу-плэй, серветка «доліс», колотниця, папільотка

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів ресторанного господарства від правильної організації подавання страв і напоїв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
6 семінарські заняття
1
2
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60